en bild

Sommarvikariat undersköterska på Lagaholmskliniken

Information om arbetsplatsen

Lagaholmskliniken är en privat vårdcentral som ligger centralt vid torget i Laholm. Lokalerna är mysiga och fräscha. Vi har ca 6700 listade patienter, 3 specialistläkare, 3 ST-läkare och en AT-läkare. Vi har även distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, diabetessköterska, BVC, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, kurator, psykolog, samt en arbetsterapeut som också arbetar som rehabkoordinator.

Adress:
Stortorget 6B, Laholm

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du främst på laboratoriet med venös och kapillär provtagning. Du tar även EKG och bladderscan, samt assisterar läkarna vid undersökningar och enklare operationer. En del av tiden kommer du vara i receptionen och där ankomstregistrera patienterna och svara på frågor.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska gärna med erfarenhet av venös provtagning, eller läkarstudent som läst minst 6 terminer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. Du är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. Vi värdesätter egenskaper som god kommunikationsförmåga, flexibilitet samt en bra inställning till arbetet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiderna är måndag till fredag 7:45-17 med en timmes lunch. Vi ser gärna att du arbetar heltid, men tar hänsyn till andra önskemål.
Intervjuer kommer ske löpande. Individuell lönesättning.

Anställningsform:
Sommarvikarie
Varaktighet:
Vecka 25-33
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-15

Information om tjänsten lämnas av

Helen Ivansson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: helen.ivansson@lagaholmskliniken.se