en bild

Tandläkarhuset i Östersund söker tandläkare

Information om arbetsplatsen

Nu finns möjligheten att bli en del av vårt engagerade och samspelta team. Vi söker en kompetent kollega med ett par års erfarenhet som liksom vi sätter patientens bästa i centrum, vill vara med och utveckla verksamheten och ha kul tillsammans med sina arbetskamrater. Vi fäster stor vikt vid kvalitet, kompetensutveckling och långsiktighet. Vi kommer hjälpas åt att ge dig möjligheten att utvecklas på det sätt som passar dig och får dig att trivas.
Kliniken har sex välutrustade behandlingsrum och teamet består i dag av en tandläkare, fyra tandsköterskor, två hygienister och en receptionist. Teamet arbetar enligt solo-group schema.

Adress:
Kyrkgatan 60, Östersund

Arbetsuppgifter

Allmäntandläkare med sedvanliga arbetsuppgifter. Du jobbar delegerat med våra kompetenta tandsköterskor och tandhygienister.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare med svensk tandläkarlegitimation.
Minst 2 års erfarenhet. Erfarenhet inom privat tandvård är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker en trevlig och glad lagspelare med ett stort driv och intresse av utveckling.
Du samarbetar väl med alla yrkesgrupper och bidrar till en positiv arbetsmiljö.
Du är en person som är trygg i din yrkesroll och som gillar utmaningar och utveckling.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Heltid eller deltid efter överenskommelse.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Marielle Angelica Sinclair

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: marielle.sinclair@ptj.se