en bild

TANDSKÖTERSKA 80%

Information om arbetsplatsen

Kliniken är en lugn klinik belägen på gågatan i Östersund, alldeles i närheten av Stortorget. Kliniken består av 2 behandlingsrum och vi arbetar med både vuxen- och barntandvård. Vi består av 1 tandläkare och 2 tandsköterskor, varav en nu ska sluta. Här arbetar vi med Frenda journalsystem.

Adress:
Prästgatan 24, Östersund

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom assistans, profylax, reception och sterilarbete. Du kommer att få möjlighet att arbeta självständigt med patienter, delegerat av tandläkare.
Tjänsten är 80%.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska. Gärna några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Söker dig som är engagerad, trivs med varierande arbetsuppgifter och sätter patientens bästa i fokus. Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en liten praktik där man hjälps åt med alla förekommande arbetsuppgifter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
2023-05-01
Sista ansökningsdag:
2023-02-12

Information om tjänsten lämnas av

Kerstin Sandqvist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kerstin.sandqvist.1@ptj.se