en bild

Tandsköterska till uppskattad klinik

Bild

Information om arbetsplatsen

Tack vare våra duktiga medarbetare så är Östersunds Tandklinik, sedan många år, en populär och uppskattad klinik. Med kompetens och omtanke i en attraktiv miljö skapar vi trygghet för våra patienter. Vi är en klinik som arbetar med modern teknik och tycker om att utvecklas och lära nytt. Vi arbetar delegerat med kvalité som ledstjärna. Hos oss arbetar en tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi trivs att arbeta tillsammans, ha kul på jobbet och att lösa problem som ett lag. Nu söker vi en ytterligare medarbetare som tycker om att ta ansvar, är omhändertagande och har patienten i fokus. Hos oss har du möjlighet att växa i din roll och att påverka ditt arbete!

 

Arbetsuppgifter

Vi arbetar enligt ett rullande schema och har ansvar för olika områden, assistans, eget arbete samt receptionsjobb. Vi arbetar delegerat som du kommer att lära dig allt eftersom. 

 

Kvalifikationer

Examen tandsköterska är ett krav samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom lyhördhet, flexibilitet och att du kan hålla många bollar i luften. För oss är det också viktigt att du tycker om att utvecklas i din roll och att ha roligt på jobbet.


Övrig information

Vi kommer att kalla till personlig intervju, detta sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Oktober
Sista ansökningsdag:
2023-09-30

Kontakt

Brigitti Åström

Ansök

Ansök