en bild

Receptionist/sterilbiträde.

Information om arbetsplatsen

Kliniken är belägen i centrala Huskvarna
Vi som arbetar här är två tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Kliniken erbjuder både vuxen- och barn-tandvård.
Ditt arbete blir en central funktion i reception och steril, men även samarbete med övrig personal. Vi ser fram emot att inviga dig i vårt arbete.

Adress:
Kungsgatan 23 B, Huskvarna

Arbetsuppgifter

Alla för receptionist och sterilbiträde förekommande arbetsuppgifter så som receptionstjänst (tidgivning, telefonsamtal, betalning, mm), sterilarbete, administration, mm

Kvalifikationer

Gärna vårdutbildning.
Vana att arbeta vid dator.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är empatisk, lyhörd, omhändertagande och alltid sätter patientens bästa i fokus. Du har god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är ett graviditetsvikariat med eventuell möjlighet till förlängning.
Vi kommer att genomföra intervjuer fortlöpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2023-12-31 med möjlighet till förlängning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Slavica Ehrlington
Per Ehrlington

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: slavica.ehrlington@ptj.se