en bild

Tandhygienist Jönköping

Information om arbetsplatsen

Vi är en privat tandvårdsklinik och jobbar i team som består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Vi arbetar med modern utrustning i fina lokaler.
Vi värdesätter god service och ett gott bemötande. Patientsäkerhet och kvalitet är fokus i vårt arbete.
Vår tandhygienist skall vara föräldraledig i 12 månader eventuellt längre. Vi söker därför efter en lämplig vikarie för henne.

Adress:
Jönköpings Tandklinik Östra Storgatan 12, 1tr, Jönköping

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad tandhygienist som är intresserad av att jobba på en mindre tandmottagning med stor möjlighet att påverka, utveklas och ta nya utmaningar.Sedvanliga tandhygienistuppgifter såsom parodontitbehandling, profylax, undersökningar. Vi jobbar delvis delegerat. Vid behov även kunna hjälpa till med assistans av tandläkare, sterilarbete och receptionsarbete.
Vi jobbar främst med vuxentandvård.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist
Meriterande är intresse för parodontit, kunskap i motiverande samtal och delegerat arbetssätt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är social och alltid erbjuder bra patientbemötande genom högkvalitativ vård.Att du är en trevlig kollega att ha med i teamet som bidrar en positiv arbetsanda.
Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket. Du ska ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi jobbar med FRENDA journalsystem, digital röntgen med sensorer.
Urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
12 månader men kan komma förlängas ytterligare.
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-05-01
Sista ansökningsdag:
2023-02-28

Information om tjänsten lämnas av

JÖNKÖPINGS TANDKLINIK

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jerzy.kratochwil@ptj.se