en bild

Tandläkare som vill driva privat tandläkarklinik i Huskvarna

Information om arbetsplatsen

Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte - som samtidigt har potential att förädlas och vidareutvecklas under din ledning? Kliniken lämpar sig väl både för dig som vill driva egen klinik, men också för två tandläkare som letar efter en möjlighet att bedriva tandvård tillsammans.

På bästa läge i Huskvarna finns ett erfaret team om två tandhygienister och tre sköterskor som är redo att välkomna nya tandläkare till kliniken då nuvarande ägare ska gå i pension.

I dagsläget drivs kliniken av två tandläkare, paret Ehrlington, vilka nu alltså planerar för att pensionera sig. Vi ser att kliniken lämpar sig väl för två tandläkare som vill driva egen klinik tillsammans. Möjlighet finns att driva varsin del av kliniken via varsin patientstock. Kliniken kan även lämpa sig väl för en mer erfaren tandläkare som är van att delegera och arbeta över flertalet rum.

Kliniken har totalt fyra fullt utrustade behandlingsrum. Här finns redan idag gott om patienter och för dig som tar över är det bara att sätta igång och förädla en redan fin välfungerande verksamhet.

Tillträde sker enligt diskussion och överenskommelse.

Mer information om vår modell med delägarskap finner du här:
https://youtu.be/siK4Orlgbe4

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi

Arbetsuppgifter

-Du leder och fördelar arbetet för personalen
-Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
-Rekrytering vid behov
-Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
-Ansvar för arbetsmiljön
-Egen hög klinisk aktivitet

 

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Legitimerad tandläkare
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

 

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på telefon 070-789 37 05 eller ivan.rosengren@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Kontakt

Ivan Rosengren
E-post

Ansök

Ansök