en bild

Tandsköterska sökes.

Information om arbetsplatsen

Vi är en etablerad tandläkarpraktik i centrala Huskvarna. Här arbetar två tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vi arbetar som ett enda stort team och samarbetar med delegering och egna ansvarsområden. Våra patienter kommer från hela kommunen med omnejd och det viktigaste för oss är att ta väl hand om dem.

Adress:
Kungsgatan 23 B, Huskvarna

Arbetsuppgifter

Samtliga sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska. En del delegerat arbete samt även administrativa sysslor.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning.

Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga, jobbar gärna i team, stresstålig, god empati, glad och positiv inställning till både patienter och medarbetare.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat fram till 2023-12-31 med chans till förlängning.

Då vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas på jobbet och då kunna utföra ett bra arbete kommer vi att lägga stor vikt vid att få någon som passar in i arbetsgruppen. Tillsättning kommer att ske snarast.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2023-12-31
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Slavica Ehrlington
Per Ehrlington

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: slavica.ehrlington@ptj.se