en bild

Tandhygienist sökes

Information om arbetsplatsen

Mottagningen är belägen i centrum av Huskvarna med fin utsikt mot Esplanaden och består av två tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vi har fyra behandlingsrum och jobbar delegerat i flera rum. Vårat mål är att alla patienter ska få ett gott och respektfullt bemötande, långsiktig och högkvalitativ tandvård och känna sig trygga i omhändertagandet.
Vi är måna om att alla ska trivas på jobbet.
Här finns närhet till kommunikationer och P-garage.

Adress:
Kungsgatan 23 B, Huskvarna

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär varierande arbetsuppgifter. Förutom eget patientarbete inom profylax/parodontologi ingår även viss tid med assistans hos tandläkare, en del delegerat arbete och administrativa uppgifter. Inskolning sker successivt för att du ska komma in i de olika arbetsmomenten. Kompetensutveckling erbjuds och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Du är en utbildad tandhygienist och gärna med viss erfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är empatisk, omhändertagande och alltid sätter patientens bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, bra samarbetsförmåga och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är ett graviditetsvikariat med möjlighet till förlängning.
Vi kommer att genomföra intervjuer fortlöpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
Till 2024-05-31 med chans till förlängning.
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Slavica Ehrlington
Per Ehrlington

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: slavica.ehrlington@ptj.se