en bild

Tandsköterska sökes

Information om arbetsplatsen:

Kliniken är ljus, modern och har lugn och trivsam miljö i centrala Tranås.
Har arbetar en tandläkare och tandhygienist samt två tandsköterskor.
Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och bemöter våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och vill skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, sterilarbete samt receptionsarbete med administrativa uppgifter

 

Kvalifikationer

Du är examinerad tandsköterska och brinner för ditt yrke. Har du några års erfarenhet i yrket är det positivt men inget krav. Vidare är du trygg i din profession och vill utvecklas inom tandsköterskans kompetensområde. Du har ett gott kundbemötande och värdesätter samarbetet mellan kollegor. För dig och för oss är det viktigt att du håller god kvalité, är intresserad av odontologiska frågor och vill vara med och förbättra vårdprocesser. Vidare arbetar du självständigt och har ett ekonomiskt tänk. Du bör behärska det svenska språket och uttrycka dig väl i tal och skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och strukturerad samt förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrig information

Då vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas på jobbet och då kunna utföra ett bra arbete kommer vi att lägga stor vikt vid att få någon som passar in i arbetsgruppen.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Sista ansökningsdag:
2023-06-20

Ansök

Ansök