en bild

Extraarbete som administratör!

Bild

Se hit du som studerar till vårdadministratör eller undersköterska!

INFORMATION OM ARBETSPLATSEN

Mayamottagningen är en privat gynekologmottagning i centrala Jönköping. Vi tar emot kvinnor i alla åldrar med gynekologiska besvär såsom cellförändringar, preventivmedelsrådgivning, barnlöshetsutredning - och behandling samt klimakteriebesvär. Hos oss kommer du att arbeta med ett litet team som består av en specialistläkare i gynekologi och en barnmorska med lång erfarenhet. Vi är en liten personlig mottagning som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet. Arbetet är flexibelt och du är med och bidrar till mottagningens utveckling. Du blir del av en stark och positiv företagskultur hos oss. 

Besöksadress: Östra Storgatan 8, 553 21 Jönköping.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att jobba på timmar med i första hand administrativa uppgifter som innebär att lägga till nya patienter i journaler och remisshantering. Vid behov ta emot kunder i kassan eller hjälpa till där det behövs. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team.

KVALIFIKATIONER

Du är under utbildning till undersköterska eller vårdadministratör och har goda kunskaper i datorer, gärna både hård- och mjukvara. Det är ett plus om du är i starten av din utbildning då vi ser långsiktigt på din anställning.  Erfarenhet av journalsystem CGMJ4 är ett plus. Vi behöver dig som är effektiv och organiserad och jobbar strukturerat. Vi ser att du är positiv, social och har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION

När arbetstiden förläggs kan diskuteras men kommer ske under dagtid 8-16. Det handlar om cirka 4 timmar/v. Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform: Timanställning. Arbetstid per vecka: 4 timmar (med möjlighet till mer på sikt). Tillträdesdatum: 12/8 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 20240731.

Maila din ansökan och CV till anna.sorsjo.stevenazzi@ptj.se 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Särskild visstidsanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (4 timmar/vecka)
Tillträdesdatum:
2024-08-12
Sista ansökningsdag:
2024-08-04

Kontakt

Anna Sörsjö Stevenazzi

Ansök

Ansök