en bild

Tandhygienist till Tandkronan i Kalmar

Information om arbetsplatsen

Tandkronan har funnits i Kalmar i 23 år och vi bedriver modern allmän och specialisttandvård med fokus på kvalitet och långvarig munhälsa. Verksamheten bedrivs i nya lokaler sedan 3 år. Kliniken har 8 behandlingsrum och här arbetar två tandläkare två hygienister och 6 tandsköterskor. Vissa dagar även en protetiker och en parodontolog. Mottagningen har stort patienttryck och vi ser ljust på framtiden med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns möjligheter till kompetensutveckling då vi åker på kurser regelbundet. Som anställd får du också ett friskvårdsbidrag till träningskort mm.

Adress:
Proviantgatan 2, Kalmar

Arbetsuppgifter

Självständig arbete med vuxna patienter inom förebyggande tandvård. Parodbehandlingar samt i svårare fall i samarbete med parodontolog.

Kvalifikationer

Leg tandhygienist

Personliga egenskaper

Som person är du glad och positiv, flexibel och kan arbeta självständigt. Du gillar att arbeta i grupp och är inte rädd för förändringar och ny utmaningar. Du har vilja att utvecklas och ge patienterna bästa möjliga service och vård.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är ledig från och med 20230814 tillträde enligt överenskommelse

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-08-14
Sista ansökningsdag:
2023-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Joakim Jerlardtz

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: joakim.jerlardtz.05@ptj.se