en bild

Allmäntandläkare till vackra Öland

Bild
 
Är du intresserad av att utvecklas inom allmäntandvård och känner du dig trygg att gå vidare nästa steg i din karriär? Kanske har du redan erfarenhet att arbeta inom privattandvården? Vill du arbeta dagtid och gå hem vid 16? Önskar du lediga eftermiddagar på fredagar? 

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Din personlighet är mer avgörande för en framtida anställning än din erfarenhet.  

Det vi kan erbjuda dig är arbete på en mindre klinik med positiva kollegor. Här finns fem behandlingsrum, en tandläkare, en tandhygienist och fyra härliga tandsköterskor. Kliniken inriktar sig på allmäntandvård. Vi gör även en del operationer och större protetiska fall. Personalens kompetens är hög och de stöttar dig i arbetet. Du får hjälp med anamnes, röntgenbilder, tidbokning, provisorier och även bettskenor. Det finns en välfungerande reception som avlastar dig med en hel del administration så du kan fokusera på patienten.  

Ansökan rör sig om en tillsvidareanställning.  Arbetet omfattar heltid, kliniskt ca 30 timmar i veckan och resten administration. Det finns en flexibilitet med arbetstiderna. 

Lön och upplägg diskuteras med dig som erbjuds tjänsten. 

Borgholm är en trygg ort. Förskolor, skolor, hälsocentral och ett brett utbud av restauranger finner du inom gång- eller cykelavstånd. Kusten ligger nära och räkna med en hel del sol om du flyttar hit. 

Vi är måna om att du ska trivas, så vi kommer att vara lyhörda för dina behov.  

 

Låter det som något för dig?  

  

 

  


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40)
Tillträdesdatum:
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-07-07

Kontakt

Tomor Gashi

Ansök

Ansök