en bild

Engagerad tandhygienist till mottagning i Växjö

Information om arbetsplatsen

Tandkliniken Norrtull erbjuder modern allmäntandvård som syftar till att, i samarbete med patienten, bevara och skapa ett långsiktigt friskt leende och en god munhälsa. Vi söker nu en tandhygienist som vill förstärka teamet. Du kommer ha en stor roll i det stimulerande och roliga utvecklingsarbetet av kliniken, samt ha möjlighet att arbeta med teamtandvård. Mottagningen har fyra behandlingsrum, är ljust och modernt utrustad och ligger i centrala Växjö. 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta självständigt med vuxenpatienter inom parodontologi/profylax, samt  utföra undersökningar. Arbetsuppgifterna är varierande, med möjlighet till ett delegerat arbetssätt/teamtandvård. Du kommer har en stor roll i det stimulerande och roliga utvecklingsarbetet av kliniken. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig. 

 

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad tandhygienist som är noggrann och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du tar chansen att söka tjänsten oavsett om du har flera års erfarenhet eller är nyutexaminerad. 

Att du har goda kunskaper i svenska (både i tal och skrift) är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker en empatisk, öppen och utåtriktad kollega som har lätt för att samarbeta och kommunicera. Det är viktigt att du är ansvarstagande, har ett gott patientomhändertagande och tycker om/är bra på att ta egna initiativ. Du är ordningssam och vill bidra till klinikens utveckling. 

 

Övrig information

Arbetstid kan diskuteras.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (50-100 %)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-08-31

Ansök

Ansök