en bild

Distriktsköterska/Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Norrskenets Hälsocentral har ca 6400 listade patienter. Vi har mottagningar i Kiruna, Vittangi och Karesuando. Vi är en komplett hälsocentral med läkarmottagning, sköterskemottagning, barnhälsocentral, mödrahälsocentral, provtagning, rehabteam med fysioterapeuter och arbetsterapeut, psykosocialt team med läkare, kurator och psykolog.
Vi utökar vårat team då vår verksamhet växer. Vi vill ha hög tillgänglighet för våra patienter och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt. Vi arbetar med digitala lösningar och servicepunkter för att överbrygga de avstånd som vi har. Vi tar hand om varandra och våra patienter med omsorg och glädje. Vi arbetar tvärprofessionellt där man har möjlighet att påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt. Vi sätter kvalitét och patientsäkerhet med högsta prioritet. Du kommer tillsammans med dina kollegor att vara delaktig i det medicinska planeringsarbetet och utveckla det digitala arbetet samt arbetet med våra servicepunkter.

Adress:
Österleden 12, Kiruna

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med akuta patientflöden, mottagningsarbete, bemanna servicepunkter, telefonrådgivning samt vara delaktig i våran digitala plattform.

Kvalifikationer

Du är legitimerad distriktsköterska/sjuksköterska och har erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete. Språkkunskaper är meriterande. Körkort är viktigt då vi arbetar överbryggande mellan våra verksamheter.

Personliga egenskaper

Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Du är självgående, ansvarstagande, stresstålig och vill göra skillnad för patienter och kollegor. Vi värdesätter flexibilitet, struktur och god samarbetsförmåga med kollegor och andra yrkesgrupper.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kommer att rekrytera löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vårt friskvårdsbidrag är 500 kr per år.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-22

Information om tjänsten lämnas av

Stina Lundberg
Aase Olsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stina.lundberg@ptj.se