en bild

Vi söker fysioterapeut för längre vikariat

Vi söker

Vill du vara en del av en betydelsefull verksamhet? Vi söker en engagerad utbildad fysioterapeut med start i Juni. Det är ett längre vikariat då det är pga. föräldraledighet. Vi erbjuder dig att få bli en del av ett trevliga gäng. Vi är en komplett hälsocentral med alla yrkesgrupper representerade. Vi bildar tillsammans ett glatt gäng som tycker att våra patienters hälsa är viktigt. Norrskenets hälsocentral har 6600 listade patienter. Du har goda kunskaper i Svenska. Du är strukturerad och har god samarbetsförmåga som värderar nyttan av att arbeta tillsammans med övriga medarbetare. Du kommer främst att arbeta i Kiruna men kommer på regelbunden basis vara även i Vittangi. Vi tror att du ser ett vikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Vad kan vi erbjuda dig:

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi Sveriges bästa medarbetare.

Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor. På rehab avdelningen arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeut, KBT terapeut och psykolog. Du erbjuds ett stimulerande, omväxlande och meningsfullt arbete. Vi har idag journalsystemet VAS men byter under våren till Cosmic. Vi har 5000 kr i friskvård.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut är du en viktig resurs för hela hälsocentralen. Vi har en stor och fin rehab avdelning där vi arbetar med kom igång, ryggskola samt artros grupper samt har patienter. 

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, är nyexaminerad eller studerar till fysioterapeut. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en person med god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du arbetar självständigt och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du behåller ditt lugn och agerar stabilt i stressade situationer.

Villkor

Långvikariat heltid eller deltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 
Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40)
Tillträdesdatum:
efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-31

Kontakt

Stina Lundberg

Ansök

Ansök