en bild

administratör/medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen

Norrskenets hälsocentral öppnade 2015 och finns i Kiruna, Vittangi och Karesuando. Verksamheten växer stadigt med fler listade patienter och vi har nu 6400 listade patienter.
Hos oss kommer du att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, kurator, medicinska sekreterare, arbets-och fysioterapeut, barnhälsovård och mödrahälsovård Vi arbetar tvär-professionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.

Du kommer att vara delaktig i att bygga framtidens hälsocentral där du kommer att ha
stor möjligheter att vara med och påverka. Vi sätter stor vikt vid att ge nära vård och sätter kvalitet och patientsäkerhet med hög prioritet.

Du kommer att arbeta i vårat arbetslag på plats men kan även arbeta delvis på distans.

Adress:
Österleden 12, Kiruna

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med journalanteckningar, försäkringshandlingar och andra administrativa uppgifter samt stärka upp i receptionen när så behövs.

Kvalifikationer

Medicinsk sekretararutbildning eller annan likvärdig utbildning.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.
Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av hög kvalité
och du får gärna vara nyfiken på att lära nytt. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa
om är en viktig egenskap. Vi vill att du har en bra samarbetsförmåga och din
kreativitet värderar vi högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du kommer att ha arbetsuppgifter som gör att du kan arbeta delvis på distans om önskemål finns. Du kan arbeta hel- eller deltid.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2023-03-19

Information om tjänsten lämnas av

Stina Lundberg
Aase Olsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stina.lundberg@ptj.se