en bild

Läkare? Sök till Norrskenets Hälsocentral!

Är du allmänspecialist, legitimerad läkare eller en ST-läkare i slutet av din tjänstgöring och vill prova något nytt? Norrskenets Hälsocentral söker dig som vill arbeta heltid, deltid eller säsong i Kiruna. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten:

Du är antingen allmänspecialist, legitimerad läkare med erfarenhet eller nyexaminerad. Hos oss innebär det att du har en blandning av uppdrag. Du kommer att ha planerad mottagning med bokade patienter men också akutpatienter samt chatt och digitala besök. Då vi arbetar inom glesbygdsmedicin så kommer alla möjliga åkommor in akut, från hjärtinfarkter till skärskador. Du kommer även att ha handledning till våra ST läkare. Vi har BHC, särskilda boenden och hemsjukvård.

Uppdraget kommer att utformas i möjligaste mån efter ditt intresse och erfarenheter. Hos oss har vi stort samarbete mellan yrkesgrupper vilket vi värdesätter och förväntar oss att du blir en del av det arbetet.

På sikt finns eventuellt möjlighet att bli verksamhetsansvarig delägare enligt Praktikertjänsts koncept.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin och då vi arbetar i glesbygd är körkort bra att ha.
Det går även bra att söka om du är ST-läkare i slutet av din tjänstgöring.   

Personliga egenskaper

Vi arbetar tillsammans för att göra vården bättre, du är en som vill fortsätta vårt arbete att vara en välkomnande hälsocentral för både patienter, samarbetspartners och kollegor. Du delar våra kärnvärden som är professionalism, omtanke och nytanke.

Om Norrskenets hälsocentral

Norrskenets hälsocentral är i ständig rörelse framåt! Vi vill ha bättre vård och hög tillgänglighet till våra 6550 listade patienter. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya lösningar, strukturera vårt arbete och arbeta med kvalitet. Vi gillar att tänka nytt och att vara nära våra patienter även om avstånden är stora. Därför arbetar vi med digitala lösningar och utöver mottagningar så har vi chatt och kontakt via video med våra patienter. Vi har även 4 servicepunkter där vi åker ut till våra patienter för provtagningar, enklare omläggningar och blodtryckskontroller.

Vi är en komplett hälsocentral som finns i Kiruna, Vittangi och Karesuando.

Vi har olika mottagningar, diabetes, hypertoni, resevaccin, rehabteam med rehab koordinator samt psykosocialt team. Vi tar hand om varandra och våra patienter med omsorg o glädje.

Upplev den största flytten i modern tid, när hela centrala Kiruna flyttas från närheten till gruvan till fast mark. Du har ICE hotell i Jukkasjärvi, Esrange spacecenter, närhet till Abisko nationalpark, Trollsjön, Björkliden, och Riksgränsen för fantastisk skidåkning på vintern och vandring på sommaren samt Nikkaluokta och Kebnekaise. Midnattssol på sommaren och Norrsken på vintern.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-06

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök