en bild

Tandläkare som vill driva klinik i norra Småland

Information om arbetsplatsen

Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte - som samtidigt har potential att förädlas och vidareutvecklas under din ledning? Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en omtyckt, välskött och lönsam klinik på bästa läge i en centralort i norra Småland.

Kliniken har funnits på orten i flera årtionden och har gott om patienter. Nuvarande tandläkare planerar för pension och önskar hitta en lämplig efterträdare. Här finns goda möjligheter både för dig som önskar ta över direkt, men även för dig som vill ha en övergångsperiod där den förra ägaren är kvar ett tag och stöttar verksamheten.
Kliniken är ytterst välskött, med ordning och reda och trevliga lokaler. Kliniken innefattar två fullt utrustade behandlingsrum samt steril, reception och personalutrymmen i en mycket trevlig planlösning.
Personalen består av två sköterskor som ser fram emot att välkomna en ny kollega och chef till mottagningen! Tillträde sker enligt diskussion och överenskommelse.

Mer information om vår modell med delägarskap finner du via nedan länk:
https://youtu.be/siK4Orlgbe4

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi

Adress:
Jönköping, Jönköping

Arbetsuppgifter

-Du leder och fördelar arbetet för personalen
-Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
-Rekrytering vid behov
-Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
-Ansvar för arbetsmiljön
-Egen hög klinisk aktivitet

Kvalifikationer

-Legitimerad tandläkare
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som är redo att klivet och driva egen klinik. Vi stöttar dig och hjälper till från första stund!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vill Du veta mer?
Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med vår rekryterare Christoffer Petrén på tel 0707893746 eller christoffer.petren@ptj.se Du ansöker via länken här nedan. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Christoffer Petrén

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: christoffer.petren@ptj.se