en bild

Tandsköterska till klinik i Eskilstuna

Information om arbetsplatsen

Mottagningen som du hittar centralt vid Fristadstorget i Eskilstuna är ljus och modern med 5 behandlingsrum. Fantastisk utsikt över pulsen på stan! Vår ambition är att erbjuda professionell tandvård som följer den senaste forskningen med en härlig atmosfär för både patienter och anställda.

I dagsläget är vi 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 3 tandsköterskor.

Vi erbjuder dig:

En mottagning där du kommer ha möjlighet att vara delaktig i utvecklingen
Vara del av ett team som har stort förtroende för varandra och vill ha roligt på jobbet
Att utvecklas genom delegerat patientarbete
Hänga med på den digitala utvecklingen samt regelbunden fortbildning

Adress:
Fristadstorget 4, Eskilstuna

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och digital tandvård. Du kommer även att få lära dig att sköta lättare uppgifter i receptionen som tidsbokning, dagsavslut och att ta betalt. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Du är en utbildad tandsköterska. Erfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är engagerad och vill utveckla kliniken, samt att du är någon som alltid sätter patienternas bästa i fokus och är omtänksam. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter samt vill jobba delegerat och utmana dig själv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi söker dock någon som vill arbeta deltid. Intervjuer kommer genomföras löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
35 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-12-03

Information om tjänsten lämnas av

Malin Backman

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: malin.backman@ptj.se