en bild

Laurentiuskliniken söker undersköterska

Information om arbetsplatsen

Laurentiuskliniken drivs i privat regi och är en del av Praktikertjänst och arbetar på uppdrag av Region Halland. Vårdcentralen har ca 6800 listade och ca 25 medarbetare. Vi har komplett vårdcentralsutbud med bland annat läkarmottagning, distriktsköterskemottagning, rehabenhet och provtagning. Vårdcentralen är centralt belägen i Falkenberg med goda förbindelser med kollektivtrafik. För oss är det viktigt att hjälpas åt och ta hand om patienter och varandra. Vi erbjuder dagtidsarbete och trevliga kollegor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holgersgatan 25 B, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Anställningen innebär varierande arbetsuppgifter med provtagning, assistering och delaktighet i läkarmottagningen samt mindre omläggningar. Som undersköterska har du dagligen nära samarbete med kollegor och samtliga yrkesgrupper på mottagningen. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid på helgfri vardag, men viss tjänstgöring på jourmottagning ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från vårdcentral alternativt specialistvården. Det är meriterande om du har erfarenhet av provtagning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är kunnig och lösningsorienterad, flexibel, har lätt för att samarbeta och bidrar till positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan i god tid. Tjänstgöringsgrad och startdatum kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
2023-02-06
Sista ansökningsdag:
2022-12-11

Information om tjänsten lämnas av

Maria Ek
Helen Källkvist/Anette Nilsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.ek@ptj.se