en bild

Rehabkoordinator med legitimerat sjukvårdsyrke

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltfler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via MittPTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Som rehabkoordinator hos oss arbetar du tillsammans med nuvarande rehabkoordinator i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga medarbetare. Ditt uppdrag är att arbeta samordnande för patienter som är sjukskrivna och där vården behöver koordineras med övriga parter såsom arbetsgivare och myndigheter. I din roll som rehabkoordinator är dina arbetsuppgifter att ge stöd och råd till enskilda patienter och göra kartläggningar/bedömningar av individens rehabiliteringsbehov. I arbetsuppgifterna ingår det att stötta läkare och tillsammans kunna göra tydliga rehabliteringsplaner. En viktig del i uppdraget är att samordna och samverka internt såväl som externt, allt för att ge stöd till patienten och bidra till att förebygga och förkorta sjukskrivningar.

Tjänsten är 100% och där rehabkoordineringens omfattning kommer att variera över tid. Omfattningen kommer vara ca 50% men i perioder på året blir det lägre och ibland högre. Övrig tid arbetar du i det yrke du är sjukvårdsutbildad i.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjukvårdsutbildad inom ett legitimationsyrke. I första hand söker vi en sjuksköterska, men har du en annan sjukvårdsutbildning är du varmt välkommen att också söka. Du behöver ha mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård och att du tidigare har arbetat med rehabiliteringsfrågor och vårdsamordning. Vi värdesätter också god kunskap om försäkringsmedicin. Extra meriterande är om du har läst 7,5 hp Rehabkoordinering.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga samtidigt som du också är självständig i ditt sätt att arbeta. Arbetet innebär många kontakter och du bör uppskatta mötet med många olika människor och se samarbete och att stödja andra som en självklarhet. Då arbetsdagen är händelsestyrd kräver arbetet att du är flexibel och snabbt anpassar dig till nya omständigheter, vilket också ställer krav på god förmåga till att strukturera, planera och prioritera i det egna arbetet. Du trivs att arbeta i team tillsammans med övriga professioner på vårdcentralen. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekryteringen sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Tina Volt, rehabkoordinator

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: bjorn.hallstrom@ptj.se