en bild

Vi söker två fysioterapeuter tillsvidare

Information om arbetsplatsen

Vill du ha världens roligaste jobb?
Vill du ha ett helt gäng med härliga och kompetenta kollegor?
Vill du vara med att utveckla morgondagens primärvård redan idag?
I så fall är det dig vi söker!

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral placerad i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst AB.

Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag” vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Våra delägare är verksamma i det dagliga arbetet och vilket gör att beslutsvägarna är korta. Fokus just nu ligger på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH).

Samarbete mellan alla yrkeskategorier på vårdcentralen är en naturlig del av arbetet. Du kommer vara en värdefull teammedlem i något av våra team när du börjar hos oss. Vi har ett mycket öppet klimat där vi kan konsultera och lära av varandra.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss arbetar du med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Ditt arbete varierar mellan individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också förskrivning av hjälpmedel, remisshantering och generell administration. På arbetsplatsen finns även en rehabassistent knuten till den paramedicinska enheten.

Hos oss har alla en bred baskompetens och du har möjlighet att utveckla en eller flera spetskompetenser, ex inom smärta, psykosomatik, OMT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, gärna med ett par års erfarenhet av primärvård och/eller öppenvård. Det är meriterande om du har utbildning inom bl.a. artrosskola, astma/KOL eller smärta. Är du ny i yrket erbjuder vi dig en nära handledare och goda förutsättningar att skapa en bred kunskap.

Personliga egenskaper

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbets- och initiativförmåga vilket är en viktig del i vårt tvärprofessionella teamarbete. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista anmälningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Tina Volt, enhetschef

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tina.volt@ptj.se