en bild

Psykolog sökes till Vårdcentralen Stadsfjärden

Information om arbetsplatsen

Stadsfjärdens vårdcentral är den största vårdcentralen i Nyköping, belägen vid havet en timme söderut från Stockholm. Vi är ca 75-80 medarbetare som tillsammans ansvarar för ca 17 400 listade patienter. Vi är en trevlig och social arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten. Vår vision är ”Morgondagens primärvård, redan idag”. För oss betyder det konkret att vi t.ex. håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen inom våra områden, att det finns en lyhördhet för förbättringsförslag från alla som arbetar på vårdcentralen och att vi på torsdagarna ofta arbetar i timmeslånga ”tvärgrupper” med små och stora verksamhetsförbättringar.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen med korta väntetider för bedömning. Målet är att vi ska arbeta med direktbokade besök och utan väntetider till bedömning och behandling. I allt arbete har vi ett populationsbaserat uppdrag och vid gemensamma sambedömningsronder bidrar du med din psykologiska kompetens i att bedöma samtliga inkommande ärenden. Förutom psykologisk bedömning ingår många korta, fokuserade insatser (ca 1-4 halvtimmesbesök) och enstaka längre psykoterapier utifrån KBT. Som psykolog på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad expertkunskap till hela arbetsplatsen när du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden.

På vårdcentralen arbetar redan en psykolog samt två kuratorer med steg 1-utbildning i KBT och två psykoterapeuter. Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

Kvalifikationer

-Legitimerad psykolog med inriktning KBT
-Minst tre års erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete
-God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt
-Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt
-Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringen pågår löpande under annonseringstiden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Praktikertjänst har valt att införa vaccinationskrav vid nyanställning. Syftet med det är att skydda våra äldre och personer i riskgrupp. Det innebär att du ska kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis med minst två doser av Covid-19 vaccin för att kunna erbjudas tjänsten.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Tina Volt, enhetschef

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tina.volt@ptj.se