en bild

Tandhygienist

Information om arbetsplatsen

Om Torgtandvården
Torgtandvården är en mottagning som ligger centralt i Oxelösund. Kliniken har fyra behandlingsrum. Torgtandvårdens ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta
våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga
patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin med närhet till kommunikationer. Här arbetar två tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist.
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Torggatan 13, Oxelösund

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande uppgifter som patientbehandling, parodbehandling och förebyggande tandvård. Tjänsten är flexibel och vi
vill gärna utforma den tillsammans med dig

Kvalifikationer

Du är leg tandhygienist. Erfarenhet önskas men inte något krav.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver dig som brinner för
tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger
stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och
intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Rekryteringsföretag undanbedes.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
38 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-15

Information om tjänsten lämnas av

Vilma Atgalainiene

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: torgtandvarden@ptj.se