en bild

Tandläkare, Eskilstuna

Information om arbetsplatsen

Vi är en mottagning på 6 medarbetare ( 2 tandläkare,1 tandhygienist,2 tandsköterskor och 1 receptionist) som arbetar med både konventionell-,och viss specialiserad tandvård som kirurgi, implantat, tandreglering och tandbehandling under lustgassedering. Mottagningen ligger centralt i Eskilstuna och med nära förbindelser till tåg och buss.
Vi är en mottagning som lägger stor vikt på kvalité, kundservice, kompetens och det interna samspelet.
Mottagningen ligger i framkant, har mycket hög kompetens och lång erfarenhet som vi gärna delar med oss till våra nya medarbetare.
Vad kan vi erbjuda dig:
- möjlighet till kompetensutveckling.
- friskvårdsbidrag (5000 kronor) och många andra förmåner.
- lönetillägg
- att tillsammans driva och utveckla kliniken.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Fristadstorget 8 A, Eskilstuna

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersökning,ställa diagnos,terapiplanera och utföra behandling.

Kvalifikationer

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
- Legitimerad tandläkare.
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet.
- God datorvana.
- Goda kunskaper i svenska språket, både vad gäller tal och skrift.
- Effektivt arbetssätt med bibehållen hög kvalitet och bra patientbemötande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.
En trevlig och ödmjuk kollega som bidrar till en positiv arbetsanda.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Fast lön och lönetillägg enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-07

Information om tjänsten lämnas av

George Koc

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: george.koc@ptj.se