en bild

Arbetsterapeut, Stationsstadens VC, konsultuppdrag eller timanställning

Bild

Information om arbetsplatsen

Stationsstadens vårdcentral är en helt nyöppnad vårdcentral, belägen i nybyggda lokaler i den nya attraktiva stadsdelen Stationsstaden i Kävlinge. Vårdcentralen ska vara en digifysisk vårdcentral med såväl digital som fysisk mottagning. Vårt mål är att kunna erbjuda fast läkarkontakt med hög tillgänglighet samt givetvis hög medicinsk kvalitet till våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården, vilket bl.a. innebär självständiga bedömningar och behandlingar av patienter med skador i hand, underarm och armbåge. Du arbetar dessutom med rehabilitering, exempelvis efter stroke, med kognitiva utredningar, aktivitets- och funktionsbedömningar inför sjukskrivning samt problematik kring långvarig smärta och stress. I ditt arbete ingår även arbetsuppgifter som hjälpmedelsförskrivning och hembesök som planeras utifrån patientens behov. Arbetet är till stora delar självständigt men du kommer även att samarbeta med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ska du vara legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet i yrket. Om du har arbetat inom primärvården tidigare är detta meriterande och det är en fördel om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet PMO.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som också har förmåga att arbeta självständigt. Du tilltalas av förbättringsarbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du tycker om att skapa goda kontakter och relationer med både patienter och medarbetare. Du trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med övriga teamet och verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Konsultavtal eller timanställning enligt önskemål. Deltidsanställning, ca 5% i månaden vilket kan komma att utökas efter hand som verksamheten växer.

Kontakt:
Linda Edhjelm
linda.edhjelm@ptj.se
Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (ca 5%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-20

Ansök

Ansök