en bild

Sköterska/Distriktssköterska

Information om arbetsplatsen

Brahehälsan Löberöd är en liten väletablerad familjär vårdcentral på landet i anrik byggnad. Hos oss har vi en stabil läkargrupp som är specialister även ST och AT läkare. Vi har även fysioterapeuter, psykologer och dietist på plats.

Vi besitter en bred kompetens inom sjuksköterskegruppen såsom äldresköterska, BVC, diabetes, astma/kol,dsk mott, inkontinensmott, akut/triage ssk på Vc, telefon och digital tjänst för rådgivning/triage


Vi har ett bra tvärprofesionellt samarbete mellan alla grupper på Vc. Korta beslutsvägar då verksamhetschef och ledningsgruppen är på plats.

Det finns möjlighet att driva egna projekt, ,utrymme för detta är schemalagt varje vecka, även möjlighet till utbildning och kompetensutveckling.

Adress:
Storgatan 27, Löberöd

Arbetsuppgifter

Distriktssköterskemottagning, telefonrådgivning, hembesök samt omhändertagande av akuta patienter på vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker en ny kollega som kan bli vår akut/triage/telefon/digital sköterska i första hand, vi är öppna för förslag på egen mottagning efterhand utefter dina erfarenheter och intresse.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du bör också ha god förmåga att planera och organisera arbetet. Patientens behov skall stå i centrum för ditt arbete. Erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Erfarenhet från vårdcentralsarbete är meriterande.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
40 timmar per vecka
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2023-02-12

Information om tjänsten lämnas av

Carina Jönsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: carina.jonsson@ptj.se