en bild

Fysioterapeut (40 %) till växande vårdcentral.

Information om arbetsplatsen

Läkargruppen Landskrona söker en fysioterapeut som vill vara med på vår spännande resa. Vårdcentralen, som ligger i fräscha lokaler i centrala Landskrona, öppnade för snart 3 år sedan och har 3100 listade patienter. Vi står framför en expansion, där nya lokaler skall inrättas, kanske du vill vara med och bestämma ?
Vår vision är att ge landskroniterna bästa möjliga primärvård. Vi är liten arbetsgrupp på 10 personer, där teamanda och frihet under ansvar genomsyrar organisationen. Alla strävar mot gemensamma, tydliga mål, har högt i tak och hjälps åt över rollgränserna.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Rådhusgatan 1, Landskrona

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgiften är framförallt bedömning och behandling av vanligt förekommande besvär och skador från rörelseapparaten såsom lumbago/diskbråck, impingement, överbelastningsskador och artros men även neurologiska tillstånd, astma/KOL och spänningsutlösta tillstånd som huvud- och nackvärk. Du kommer arbeta tillsammans med övriga yrkesgrupper i att ställa diagnos samt göra upp upp en planering för fortsatt behandling utifrån patientens symtom och behov. Målet är att ge patienten förutsättningar att bli självständig i arbetet med sitt hälsoproblem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning i OMI, McKenzie, massage och akupunktur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du måste känna dig trygg i din yrkesroll och ha god förmåga att samarbeta med andra yrkeskategorier och aktörer. Som person bör du ha ett genuint intresse av att skapa relationer med såväl patienter, vårdnadshavare som kollegor. Du ser patienten ur ett helhetsperspektiv, är lösningsfokuserad och kan arbeta självständigt utifrån ditt uppdrag. Du har ett utpräglat fokus på empowerment och det är naturligt för dig att arbeta för att stärka patientens egna färdigheter och motivation.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Praktikertjänsts koncernledning har beslutat att införa krav på vaccination vid nyanställningar, oavsett om medarbetaren ska arbeta patientnära eller inte.
För att kunna nyanställas eller hyras in krävs nu alltså vaccination med minst tre doser, såvida det inte finns medicinska skäl.
Motsvarande krav gäller för praktikplatser, vikarier från exempelvis bemanningsbolag och för föredragshållare vid olika utbildningstillfällen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
16 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Kim Gerloev
Camilla Ling Jinnestål

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lakargruppen@ptj.se