en bild

Fysioterapeut på liten, familjär vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Läkargruppen Landskrona är en liten vårdcentral mitt i centrala Landskrona, där kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet är ledorden. Vi sitter i moderna, ljusa lokaler som genomsyras av en lugn och fridfull atmosfär gynnsam både för personal och patienter. 

Vi är ett litet sammansvetsat team som trivs på jobbet och möter våra patienter och arbetskamrater med ett leende. Vi är sju personer; två läkare, två sjuksköterskor, två undersköterskor och en sekreterare som bemannar kliniken dagligen. Fysioterapeut, psykolog, arbetsterapeut och dietist arbetar deltid och kommer in några dagar i veckan. Vi har högt i tak och alla hjälps åt och arbetar över yrkesgränserna när det behövs. På vår vårdcentral ser vi utbildning som av yttersta vikt. Vi främjar kontinuerlig kompetensutveckling för att hålla personalen uppdaterad med den senaste medicinska kunskapen och tekniken.

Vår arbetsmodell har visat sig vara ett mycket lyckat koncept både för våra medarbetare och patienter. Detta har bekräftats i både medarbetarenkäter och patientenkäter. Sedan starten 2020 har vi växt från 1300 listade till 3400.

Arbetsuppgifter

Söker du en spännande möjlighet som fysioterapeut på vårdcentral?

Då har du kommit rätt! Som fysioterapeut hos oss kommer du att spela en central roll i vårt team och hjälpa till att erbjuda högkvalitativ vård till våra patienter samtidigt som du främjar deras välmående.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att bedöma och behandla patienter med olika fysiska besvär och skador, inklusive vanliga muskuloskeletala problem som lumbago/diskbråck, impingement, överbelastningsskador och artros. Du kommer också at hantera neurologiska tillstånd samt ta hand om patienter med andningsproblem som astma och KOL och hjälpa dem att förbättra sin livskvalitet.

Samarbete är nyckeln, och du kommer att arbeta tätt med läkare, sjuksköterskor och arbetsterapeut, vilket är viktigt eftersom du jobbar som ensam fysioterapeut. Vi tror på att skapa en stödjande och stimulerande arbetsmiljö där din kompetens och passion för patientvård uppmuntras och uppskattas. 

Som vår nya fysioterapeut får du möjligheten att vara delaktig i att skapa och inreda vårt helt nya fysioterapirum och göra det till en inspirerande och effektiv arbetsmiljö för dig och dina patienter.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad fysioterapeut med nödvändiga licenser och behörigheter för att praktisera inom vården. För att bli en framgångsrik fysioterapeut är erfarenhet inte avgörande, men det är en fördel. Det är också en fördel om du har kompletterande utbildning eller erfarenhet inom områden som OMI, McKenzie, Axelina, massage och akupunktur. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en nödvändighet. Vi lägger också stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att skapa positiva relationer med både patienter och kollegor.

Dina personliga egenskaper

Din förmåga att samarbeta effektivt och kommunicera smidigt med olika yrkesgrupper och patienter är avgörande. En positiv vårdmiljö bygger på en bra kommunikation, empati och engagemang. Du bör ha en helhetssyn på patientens hälsotillstånd, vara lösningsfokuserad och kunna arbeta självständigt. Empowerment är viktigt för att främja patientens egna färdigheter och motivation. Vi uppskattar ett starkt engagemang för att erbjuda högkvalitativ vård samt en vilja att kontinuerligt utvecklas inom ditt område. Att hålla sig uppdaterad med de senaste behandlingsmetoderna och riktlinjerna är viktigt för att förbli en kompetent vårdgivare.

Om du delar vår passion för vård och är redo att vara en aktiv medlem i vårt team på vår vårdcentral, uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan.

Övrig information

Vårdcentralen har öppet vardagar mellan kl. 8-16. Arbetsdagens längd anpassas efter dessa öppettider för att säkerställa en smidig och effektiv verksamhet.

Vi har ett samarbete med Landskrona BoIS fotbollsklubb och det kan vara möjlighet för dig som fysioterapeut att vara en del av detta samarbete. Nuvarande fysioterapeut jobbar resterande 50% på BoIS. Detta ger dig att kombinera fysioterapi med ditt intresse för fotboll. 

Intervjuer för tjänsten kommer att genomföras löpande, och vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (50)
Tillträdesdatum:
2024-01-01
Sista ansökningsdag:
2023-12-31

Kontakt

Kim Gerlöv

Ansök

Ansök