en bild

Specialist i allmänmedicin Östra Läkargruppen

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen har ca 9 000 listade patienter. Hos oss arbetar specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med medicinska sekreterare, kuratorer, arbetsterapeut och dietist för att tillsammans kunna erbjuda en god vård till våra listade patienter.

Östra Läkargruppen har BVC-mottagning och specialistmottagningsverksamhet inom diabetes, astma/KOL, äldrevård, livsstil samt vaccinations- och blodtrycksmottagning. Enheten ansvarar även för tre kommunala äldreboenden.

Adress:
Björkhemsvägen 15 F, Kristianstad

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med övrig personal på vårdcentralen ansvarar du för att ge våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Som specialistläkare på Östra Läkargruppen kommer du att arbeta med planerad mottagningsverksamhet, akuta patienter och delta i verksamhetens övriga uppdrag. Du delar med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare så att vi gemensamt kan erbjuda en hög medicinsk kvalitet åt våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård och som har specialistkompetens i allmänmedicin. Tidigare arbetslivserfarenhet inom primärvård ses som meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och arbetar med patienten i fokus, samtidigt som du arbetar mot verksamhetens mål. Du är noggrann och trygg i din yrkesroll och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och möjlighet finns till deltidsarbete.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40,00 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-29

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Nalerius
Helene Färg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna-karin.nalerius@ptj.se