en bild

Medicinsk sekreterare till vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Brahehälsan driver två hälsovalsenhet i Eslöv och i Löberöd. Vi söker en medicinsk sekreterare till Brahehälsan i Löberöd

Adress:
Storgatan 27, Löberöd

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare arbetar du flexibelt med många olika arbetsuppgifter. Vi jobbar blandat i ett roterande schema med att ta emot patienter i receptionen, ta hand om ”akutärenden”, telefon och post. Dessutom jobbar vi mycket med IT, både med att hjälpa användare och att ha olika kontakter med Region Skåne. Vi ansvarar även för en del ekonomihantering och redovisning förutom sedvanlig medicinsk dokumentation och skanning. Vi jobbar i PMO samt Region Skånes olika övriga program samt Praktikertjänsts interna system. Teamet bedriver kontinuerligt förbättringsarbete där alla är delaktiga.

Kvalifikationer

Utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration eller liknande. Goda IT-kunskaper är meriterande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av vårdcentralsarbete och/eller har någon form av ekonomierfarenhet.

Personliga egenskaper

Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och trivs med varierande arbetsuppgifter samt är ansvarstagande. Du har ett bra bemötande gentemot våra patienter och deras anhöriga både i receptionen samt i telefon. Du har en positiv inställning och ger en högklassig service till människor i din omgivning. Andra viktiga egenskaper är att du är strukturerad och har förmåga att samarbeta samt är flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-08-14
Sista ansökningsdag:
2023-06-04

Information om tjänsten lämnas av

Gunilla Wikander

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: gunilla.wikander@ptj.se