en bild

Sjuksköterska, Stationstadens vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Stationsstadens vårdcentral är en helt nyöppnad vårdcentral, belägen i nybyggda lokaler i den nya attraktiva stadsdelen Stationsstaden i Kävlinge. Vårdcentralen ska vara en digifysisk vårdcentral med såväl digital som fysisk mottagning. Vårt mål är att kunna erbjuda fast läkarkontakt med hög tillgänglighet samt givetvis hög medicinsk kvalitet till våra patienter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett varierat och spännande arbete där vi som team tillsammans formar och utvecklar denna helt nya Vårdcentral. Att arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss innebär bland annat telefonrådgivning, triagering, planerade mottagningsbesök och vaccinationer. Tillsammans arbetar vi aktivt för att utveckla arbetsmetoder som främjar patientsäkerhet, tillgänglighet och god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom primärvård samt kunskaper inom demens, astma, inkontinens, sårvård och vaccination. Att ha intresse för digitalisering och nya arbetssätt är plus då vårt mål är att tillsammans skapa en fullfjädrad digifysisk vårdcentral.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som också har förmåga att arbeta självständigt. Du försöker hitta nya vägar på befintliga funktioner och processer, tilltalas av förbättringsarbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är utåtriktad och tycker om att skapa goda kontakter och relationer. Du trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med övriga teamet och verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100% )
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-05-31

Kontakt

Kajsa Friman

Ansök

Ansök