en bild

Sjuksköterska Kvälls- och helgmottagning, Stationsstadens VC

Information om arbetsplatsen

Ny vårdcentral i Kävlinge med hög ambitionsnivå söker dig som vill vara med och bygga framtidens primärvård tillsammans med oss!

Stationsstadens vårdcentral är en helt nyöppnad vårdcentral, belägen i nybyggda lokaler i den nya attraktiva stadsdelen Stationsstaden i Kävlinge. Vårdcentralen ska vara en digifysisk vårdcentral med såväl digital som fysisk mottagning. Vårt mål är att kunna erbjuda fast läkarkontakt med hög tillgänglighet samt givetvis hög medicinsk kvalitet till våra patienter. För att kunna tillmötesgå patienternas önskemål om nära vård när det behövs planerar vi nu att utvidga vår verksamhet med egen Kvälls- och helgmottagning.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett varierat och spännande arbete där vi som team tillsammans formar och utvecklar denna helt nya vårdcentral. Vi söker dig som vill arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss på kvällar kl 17-19 samt helgdagar kl 9-13. Arbetet innebär bland annat telefonrådgivning och triagering inför dagakuta mottagningsbesök där du tillsammans med läkare tar emot de patienter som är i behov av omvårdnad samma dag. Tillsammans arbetar vi aktivt för att utveckla arbetsmetoder som främjar patientsäkerhet, tillgänglighet och god arbetsmiljö.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom primärvård samt att tidigare ha arbetat på Kvälls- och helgmottagning. Att ha intresse för digitalisering och nya arbetssätt är ett plus då vårt mål är att tillsammans skapa en fullfjädrad digifysisk vårdcentral.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som också har förmåga att arbeta självständigt. Du försöker hitta nya vägar på befintliga funktioner och processer, tilltalas av förbättringsarbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är utåtriktad och tycker om att skapa goda kontakter och relationer. Du trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med övriga teamet och verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Övrig information

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Denna anställning gäller ett konsultavtal eller timanställning enligt önskemål. Vi är flexibla gällande anställningsform och arbetstider, där du själv väljer hur många pass i månaden du vill arbeta och passen kan komma att utökas efter hand som verksamheten växer. På sikt kan fast anställning som innefattar arbete även ordinarie dagtid 8-17 bli aktuellt för den som är intresserad.  


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (Enligt överenskommelse)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-20

Ansök

Ansök