en bild

Diabetessjuksköterska till Brahehälsan i Löberöd

Är du utbildad diabetessjuksköterska och brinner för att ge patienterna den bästa vården? Söker du ett arbetsklimat med högt i tak där utveckling och kollegialt lärande är några av ledorden? Då är du den vi söker för att göra vårt team komplett på Brahehälsan i Löberöd.

 

Brahehälsan i Löberöd är en väletablerad och familjär vårdcentral i lantlig miljö där många av våra patienter har varit listade hos oss i generationer. Vi ligger centralt i Skåne, i Löberöds by i Eslövs kommun. Vi lägger stort fokus vid samarbete, kontinuerlig utbildning och personlig utveckling.

Här är alla viktiga, vi delar med oss och hjälps åt. På så sätt bidrar vi alla till en bra arbetsmiljö där vi trivs och har som mål att ge patienterna den bästa vården.

Vi är mycket stolta och glada över vår höga kontinuitet både bland kollegor och patienter.  

Vi har ca 8000 listade patienter och runt 35 anställda. Vi tillhör Praktikertjänst vilket innebär att vi har kortare beslutsvägar.

Arbetsuppgifter 

På Brahehälsan Löberöd bedriver vi sedvanlig primärvård med distriktssköterskemottagning, läkarmottagning, BVC, fysioterapimottagning och psykologmottagning. Vi har tillgång till dietist, arbetsterapeut och spirometrier.  Vi har specialistsjuksköterskemottagningar för diabetes, äldrevård, demens samt bedriver hälsosamtal. Vi har ett dagligt rondsystem.

Som diabetessjuksköterska hos oss kommer du att ha sedvanlig diabetesmottagning. Tjänsten innebär att både arbeta med diabetesvård men även övrigt arbete på vårdcentralen med mottagningsarbete, rådgivning via telefon och digitalt via vår digitala tjänst MittPTJ.  

Kvalifikationer 

Utbildad specialistsjuksköterska inom diabetes. Erfarenhet från primärvården är meriterande men inget krav. Du skall kunna arbeta självständigt men också samarbeta med kollegor och trivas med att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga 

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Sandra Berggren: sandra.berggren.1@ptj.se

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (Heltid/Deltid enligt önskemål)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-02

Kontakt

Sandra Berggren

Ansök

Ansök