en bild

Sjuksköterska/distriktssköterska till Östra Läkargruppen, Kristianstad

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen är en välfungerande och trivsam vårdcentral med ca 8 600 listade patienter. Vi är anslutna till Praktikertjänst AB och arbetar på uppdrag av Region Skåne. På mottagningen arbetar ett kompetensstarkt team med såväl specialister i allmänmedicin som utbildningsläkare och sjuksköterskor/distriktssköterskor med olika specialistkompetens samt undersköterskor, kuratorer, dietist, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Vi arbetar med att erbjuda en god vård med god tillgänglighet för våra listade patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare.  

Arbetsuppgifter

Då en av våra distriktssköterskor kommer att gå i pension, söker vi nu en ny medarbetare till vårt härliga team där vi vi trivs med att arbeta tillsammans och gärna hjälper varandra! Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården, telefonrådgivning kombinerat med mottagningsarbete samt bemanning på vår provtagning / vårt laboratorium i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Distriktssköterska alternativt grundutbildad sjuksköterska med intresse och/eller erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är empatisk och strukturerad i ditt arbete och sätter patienten i centrum. Erfarenhet från tidigare arbete inom primärvården ses som meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta med astma/KOL-mottagning. 

Personliga egenskaper

Du är en glad och positiv person som trivs med att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du känner dig trygg med att arbeta självständigt. Att vara noggrann och ansvarstagande hör till dina styrkor. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Övrig information

Anställningsform: tillsvidare anställning med sex månaders provanställning tillämpas, individuell lönesättning. Tjänstgöringsgraden är 100% men detta kan diskuteras om vid behov. 

Vid denna rekrytering kommer vi att hålla intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före slutdatum för annonsen.

  


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-10

Kontakt

Anna-Karin Nalerius

Ansök

Ansök