en bild

Allmänspecialist

Information om arbetsplatsen

I år vann vi Region Skånes pris, Glasäpplet. Vi kom på 2:a plats av 178 vårdcentraler i Skåne!

Nu utökar vi våra läkartjänster.

Vår vårdcentral ligger mitt i Bjärreds centrum. Vi har ljusa fina lokaler. Vi är ca 35 anställda och har ca 10.000 listade  patienter. Vi arbetar i team och har ett nära samarbete mellan våra olika professioner. Vi är stolta över vår höga tillgänglighet och vi lägger stort fokus på bemötande. Vi har ett flexibelt arbetssätt och korta beslutsvägar som gör att vi kan hitta en välfungerande vardag och möta våra listade patienters behov på bästa sätt.

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten som allmänspecialist har du dina egna listade patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet.

Du är handledare till en ST-läkare och om du är intresserad av att ta ett större ansvar som tex medicinskt ansvarig så är vi öppna för olika lösningar.  Vi erbjuder en marknadsmässig lön och hos oss kan du se en positiv löneutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker en allmänspecialist med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och som kan tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Personliga egenskaper

Du ska vara trygg i din roll som läkare och person, ha ett patientfokuserat förhållningssätt.

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.Övrig information

Vi är flexibla med arbetstider till viss del, vårdcentralen har öppet 8-17. Vill du arbeta deltid går det bra.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (32/40)
Tillträdesdatum:
1:e september
Sista ansökningsdag:
2024-08-01

Kontakt

Petra Ander

Ansök

Ansök