en bild

ST-läkare till Östra Läkargruppen Kristianstad

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen är en väletablerad vårdcentral som arbetar med primärvård på uppdrag av Region Skåne. Mottagningen har ca 8600 listade patienter och ett 30-tal medarbetare. Vi jobbar tillsammans för att kunna ge våra patienter en god vård med hög kvalitet och samtidigt ha en god arbetsmiljö. Vi har en stabil medarbetargrupp med låg personalomsättning och god stämning där vi hjälps åt i såväl stort som smått. På vårdcentralen arbetar fem specialister i allmänmedicin tillsammans med ST-, AT- och BT-läkare samt sjuksköterskor och distriktssköterskor, psykiatrisjuksköterska, kuratorer, arbetsterapeut, dietist och medicinska sekreterare och undersköterskor.

Vi har BVC-mottagning samt specialistmottagningsverksamhet inom diabetes, astma/KOL, äldre samt psykiatri. Vi har även möjlighet att erbjuda digifysiska vårdkontakter för våra patienter med möjlighet till chatt och videosamtal vilket ger ökad flexibilitet och anpassad tillgänglighet.

Adress:
Björkhemsvägen 15 F, Kristianstad

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bli en del av vår gemenskap och ingå i ST-programmet med inriktning till specialist i allmänmedicin. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet och du kommer att ha ett kontinuerligt stöd av en utsedd handledare. Tjänsten innefattar schemalagd individuell handledning varje vecka samt avsatt tid för kollegiala diskussioner och erfarenhetsutbyte. Samtidigt förväntas du ta ansvar för din egen fortbildning och dela med dig av dina kunskaper till övriga kollegor i verksamheten. Hos oss får du ett omväxlande arbete som innefattar arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en vårdcentral med patienter i alla åldrar där målet är att erbjuda en god vård av hög kvalitet.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill är språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Tidigare arbete inom primärvården är meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten tror vi att du som person är patientfokuserad och att du innehar en hög medicinsk kompetens. Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel och engagerad i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-07-02

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Nalerius
Helene Färg

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: Anna-Karin.Nalerius@ptj.se