en bild

ST-läkare inom primärvård med goda arbetsvillkor

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen i Munka Ljungby är en viktig och central hälso- och sjukvårdsinrättning som betjänar invånarna i Munka Ljungby och dess omnejd. Här strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ primärvård och främja hälsa och välbefinnande för våra 8.200 listade patienter. Mottagningen är belägen ca 20 min från Helsingborg och ca 10 min från Ängelholm.

Vårt team består av fem erfarna fastanställda specialistläkare, sjuksköterskor och övrig medicinsk personal. Vi arbetar för att erbjuda kontinuitet i vården genom att främja relationer mellan vårdgivare och patienter.

På vårdcentralen i Munka Ljungby erbjuder vi ett brett utbud av medicinska tjänster, inklusive:

 • Diagnostisering och behandling av sjukdomar och åkommor
 • Kronisk sjukdomshantering och uppföljning med speciella mottagningar för diabetes, hypertoni, äldremottagning, astma/KOL och osteoporos
 • Akutvård
 • Rehabilitering och fysioterapi
 • Familjecentral med tillhörande barnavårdscentral (BVC)
 • Hälsofrämjande rådgivning
 • Vårdcentralen ansvarar för flera äldreboenden
 • Erbjuder digifysisk sjukvård

Vi söker en ST-läkare inom allmänmedicin som vill bli en del av vårt härliga och engagerade team. Vårdcentralen strävar efter att vara uppdaterade med de senaste rönen och behandlingsmetoderna inom primärvård. Kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling erbjuds för våra medarbetare och ST-läkare. Praktikertjänst erbjuder även årliga specifika ST-dagar för att främja kompetensutveckling, gemenskap och nätverkande.

 

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare inom allmänmedicin kommer du att utföra primärvårdskonsultationer, hantera kroniska sjukdomar och akuta läkarbesök, genomföra hälsokontroller samt främja förebyggande vård. Du kommer att samarbeta med andra vårdteam, bedriva patientutbildning och delta i fortbildning för att upprätthålla uppdaterad kunskap. Du ansvarar även för dokumentation av patientdata och följer upp patienter för kontinuitet i vården. Det finns även möjlighet att vara med och driva/utveckla arbetsområden efter intresse.

 

Kvalifikationer

 • Legitimerad läkare
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
 • Datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Som person är du teamorienterad, lösningsfokuserad och har ett genuint intresse för primärvården. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss.

 

Övrig information

Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor och konkurrenskraftig lönenivå, med möjlighet till en del arbete hemifrån och är öppna för att diskutera alternativa upplägg för tjänsten, inklusive heltid eller deltid. Urvalet av kandidater sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen inkludera dina löneanspråk i din ansökan för beaktning.

 

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-29

Kontakt

Jan Hejzlar

Ansök

Ansök