en bild

Tandhygienist, Skåne

Information om arbetsplatsen

För närvarande består vårt team av två tandläkare, två tandsköterskor och två tandhygienister. Kliniken består av fyra behandlingsrum. Tillsammans skapar vi en bra arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga och kan arbeta på toppen av sin kompetens.

Adress:
Frykholmsgatan 5, Hässleholm

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som revisionsundersökningar, parodontal behandling och förebyggande tandvård. Du har en viktig roll i arbetet med att erbjuda hälsofrämjande tandvård för alla åldrar. Vi värdesätter god service. Tjänsten är till viss del flexibel och kan utformas tillsammans med dig vad gäller arbetstimmar och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Utbildning: Tandhygienistutbildning.
Legitimation: Tandhygienist, svensk legitimation.
Arbetslivserfarenhet: Några års erfarenhet från yrket.
Övrigt: Svenska i språk som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska på C1-nivå.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, samarbetsvillig och har ett fint patientbemötande. Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt. Du har god social kommunikation och kan förmedla patientinformation på ett enkelt men samtidigt tydligt sätt. Du är engagerad och lägger stort fokus på bästa omhändertagande av våra patienter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi jobbar med Frenda journalsystem.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Observera att rekrytering sker löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-19

Information om tjänsten lämnas av

Emma Mc Cormick

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: emma.mc.cormick@ptj.se