en bild

Tandhygienist i Helsingborg

Bild

Vill du jobba i ett fantastiskt team med tandvård på hög nivå?
Vi vill att du som söker ska vara pigg och glad och framförallt driven. Vi ser gärna att du vill arbeta delegerat och i team. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än erfarenhet.


INFORMATION OM ARBETSPLATSEN
Vårt team består av Tandläkare Mathilda Qvarnström och Amna Enström. Vi har fyra sköterskor Emily, Lina, Sandra och Michaela och Receptionist Nathalie.
Vi har fullt av patienter, vi är nischade på estetiska behandlingar, protetik samt kirurgi. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt i Helsingborg. 
Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. 
Vi är ett sammansvetsat team som jobbat många år tillsammans, vi vill hitta dig som vill vara en del av vårt team många år framöver. 
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.
Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

www.instagram.com/teamqvarnstrom_enstrom/

www.ptj.se/qvarnstrom-enstrom


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis parodbehandlingar, undersökningar och barntandvård. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patient kontakter, kallelser och tidboksplanering samt sterilarbete. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov. Du arbetar mestadels självständigt när det krävs och tillsammans med kollegor när det behövs. 


KVALIFIKATIONER
Du är en utbildad tandhygienist, vi vill gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt med både barn och vuxna och att du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.


ÖVRIG INFORMATION
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka: Enligt överenskommelse
Tillträdesdatum: Så fort som möjligt


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (20h)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-03

Kontakt

Mathilda Qvarnström

Ansök

Ansök