en bild

Tandläkare till liten familjär klinik i Anderslöv

Information om arbetsplatsen

Tandvården Anderslöv är en praktik inom Praktikertjänst AB. Praktiken ligger i Anderslöv, den är digitaliserad, modern och vi utför all slags vuxen och barntandvård. Vi är två tandläkare, 1 tandhygienist och tre sköterskor varav den ena sköterskan arbetar nästan uteslutande med barn. Vi lägger stor vikt vid kvalité, fokus på patienten och glädje i vår vardag.
Vi är en familjeklinik och behandlar alla från det lilla barnet till den äldre patienten.

Adress:
Pålsvägen 7 C, Anderslöv

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandläkare som vill vara en del av vårt team. Arbetsuppgifterna är varierade från barn till vuxentandvård. Du kommer att kunna jobba med protetik, ortodonti, pedodonti mm.
Finns goda möjligheter att gå kurser och vidareutbilda sig om intresse finns.

Kvalifikationer

Svensk tandläkarlegitimation önskas samt mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
Positiv inställning och god samarbetsförmåga.
Datorvana är en fördel, gärna journal system FRENDA
OPG körkort är en fördel.
Arbetslivserfarenhet är en fördel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, sammarbetsvillig, stresstålig, lojal och som sätter patienten i fokus. Glädje och stolthet över ditt yrke samt viljan att vara en i vårt team.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Arbetstiden är 20-30 timmar /vecka, med möjlighet till utökning.
Susanna Elgström Gjelvold Verksamhetsansvarig
besök gärna vår hemsida:http://www.ptj.se/tandvarden-anderslov/

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-12

Information om tjänsten lämnas av

Susanna Elgström Gjelvold

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: susanna.elgstrom.gjelvold@ptj.se