en bild

Erfaren, ambitiös och driven tandläkare sökes

Information om arbetsplatsen

Vi är ett glatt gäng som älskar sitt jobb och trivs på sin arbetsplats och det märker våra patienter väldigt tydligt. Vi är väldigt måna om både våra patienter och om varandra. Här har vi engagerade och erfarna kollegor och man har stor möjlighet till personlig utveckling bla. individuella kurser och alla ska känna sig delaktiga och kunna påverka verksamheten.
Det är också viktigt med kurser/aktiviteter som hela kliniken går på tillsammans för att vi ska kunna bli ännu mer sammansvetsade och dina arbetskollegor ska kännas som den andra familjen. Vår klinik är stor, ljus, fräsch och modern med det senaste utrustning och finns i centrala Landskrona.
Vi jobbar med allmäntandvård och har ett nära samarbete med kirurg som utför behandlingar på kliniken.
Vi jobbar också med estetiska injektionsbehandlingar som filler och toxiner.
Kliniken är utrustad med både panoramaröntgen och digital scanning.
Vi jobbar med Frenda journalsystem och röntgen

Adress:
Eriksgatan 90 B, Landskrona

Arbetsuppgifter

Kliniken har patientklientelet varierat vilket innebär att du utför både enklare och mer avancerade behandlingar.
Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens.

Kvalifikationer

Legitimerad allmäntandläkare med minst 5 års erfarenhet.
Du ska har förmåga/erfarenhet att se helheten för att kunna ge den bästa och långsiktiga behandling till patienten.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är en erfaren allmäntandläkare som är trygg med att utföra både enklare och mer avancerade behandlingar.
På arbetsplatsen delar du gärna med dig av dina erfarenheter på ett motiverande och inspirerande sätt.
Att arbeta självständigt och ta eget ansvar faller dig naturligt, men du besitter också god samarbetsförmåga när tillfället kräver.
Vidare har du en professionell framtoning och bemöter patienter på ett prestigelöst sätt.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter.
Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att anpassa dig.
Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt.
Vidare har du goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Lön: Fast (individanpassad lön utifrån sin arbetsinsats)
Tillträde senast 1.okt 2023 med hänsyn till uppsägningstid.
Ansökan skickas till: Klinikchef Edina Mahmic och detta gör du enklast på e-post: edina.mahmic@ptj.se och har du frågor angående ansökan så kan du kontakta oss på 0418-28250.Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV.
Vi vill gärna även ha några starka referenser. Välkommen med din ansökan senast 27 juni dock intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-10-01
Sista ansökningsdag:
2023-06-27

Information om tjänsten lämnas av

Edina Mahmic

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: edina.mahmic@ptj.se