en bild

Tandläkare sökes till mindre klinik i Sjöbo.

Information om arbetsplatsen

Vår hemtrevliga mottagning med tre behandlingsrum ligger centralt belägen i Sjöbo. Här har det bedrivits tandvård sedan 60-talet. Under de senaste åren har mottagningen succesivt renoverats och moderniserats. Vi arbetar med allt från sedvanlig allmäntandvård, implantatprotetik, intraoral scanning, barntandvård och estetisk tandvård. Vi samarbetar även med duktiga kollegor och specialister där vi remitterar patienter med olika behandlingsbehov.
Vi söker nu en driven och engagerad tandläkare som brinner för odontologisk utveckling. Här erbjuder vi ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater och ett gott patientunderlag.
Med dig i teamet kommer vi vara två tandläkare, en tandhygienist samt tre tandsköterskor. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att god tandhälsa och kvalitativ tandvård är viktigt för våra patienter. Vi arbetar både delegerat i team och självständigt.

Adress:
Norregatan 2, Sjöbo

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Du är en trygg och positiv person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra patient bemötande. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare, stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och lämplighet.
•Tjänsten lämpar sig såväl nyutexaminerad tandläkare eller tandläkare med erfarenhet. Goda möjligheter till handledning och utveckling finns.
• God datorvana. Vi arbetar med journalsystemet FRENDA.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla med arbetstimmarna och är intresserade av dig som kan arbeta heltid men även deltid mellan 20-30 timmar också.
Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Så sök nu!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-26

Information om tjänsten lämnas av

Nikos Katsanikos

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: nikos.katsanikos@ptj.se