en bild

Tandläkare sökes till klinik i vackra Höganäs

Bild

Information om arbetsplatsen

Hos oss på Tandvårdsteamet Höganäs får du chansen att vara med och skapa högkvalitativ tandvård som sätter patientens välbefinnande i fokus. Här får du gehör för dina tankar och idéer. Vi som arbetar på Tandvårdsteamet är trygga i vår kompetens, därför kan vi också vara lugna och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös. Vi är ett gäng som har lätt till skratt och tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Vi har fyra behandlingsrum och vårt team består av allmäntandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. För att ha ett så sammansvetsat gäng som möjligt så arbetar alla med alla. Vi hjälps åt och samarbetar mycket på kliniken för att kunna utvecklas på bästa sätt och driva mottagningen framåt.

Vi kan erbjuda:

  • Mycket fördelaktigt friskvårdsbidrag
  • Tillgång till Praktikertjänst stora utbildningsportal
  • Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
  • Marknadens bästa journalsystem, FRENDA
  • Stora möjligheter till en varierad arbetsdag och stora utvecklingsmöjligheter.
  • Mycket goda pendlingsmöjligheter med buss.
  • Vi använder 3-shape scanner till avtryckstagning

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är tandläkare och som brinner för att arbeta med allmäntandvård och vill fortsätta utvecklas inom ett brett behandlingsspektra. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper från barn till vuxna och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandläkare med svensk legitimation som vill fortsätta utvecklas och kan flytande svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor. Engagemang, empati, vårdkvalitet är för oss viktiga egenskaper. Din inställning och personlighet är A och O för oss. På Tandvårdsteamet är vi ett lag och vi är bäst tillsammans, därför ser vi gärna att du är samarbetsvillig och prestigelös.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Arbetstiden kan förläggas mellan 7.15 – 19:30 enligt överenskommelse.
Bifoga personligt brev samt CV vid ansökan.

  


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (35-40h)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag:
2024-04-01

Kontakt

Annika Louice Rask

Ansök

Ansök