en bild

Erfaren Tandsköterska sökes till Landskrona

Information om arbetsplatsen

Vi är ett glatt gäng som älskar sitt jobb och trivs jättebra på sin arbetsplats och det märker våra patienter väldigt tydligt. Vi är väldigt måna om både våra patienter och om varandra. Här har vi engagerade och erfarna kollegor och man har stor möjlighet till personlig utveckling bla. Individuella kurser och alla ska känna sig delaktiga och kunna påverka verksamheten.
Det är också viktigt med kurser/aktiviteter som hela kliniker går på tillsammans för att vi ska kunna bli ännu mer sammansvetsade och dina arbetskollegor ska kännas som den andra familjen.
Vår klinik är stor, ljus, fräsch och modern med det senaste utrustningen och finns i centrala Landskrona.
Vi jobbar med allmäntandvård och har ett nära samarbete med kirurg som utför behandlingar på kliniken.
Vi jobbar också med estetiska injektionsbehandlingar som filler och toxiner.
Kliniken är utrustad med både panoramaröntgen och digital scanning.
Vi jobbar med Frenda journalsystem och röntgen

Adress:
Eriksgatan 90 B, Landskrona

Arbetsuppgifter

Utöver assisterande arbete i behandlingsrum, innefattar tjänsten även sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom steril, reception och självständigt arbete med profylax samt administrativt arbete

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska med minst 3 års erfarenhet.
Vi läggar stor vikt vi personlig lämplighet.
Krav är goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och engagerad tandsköterska med minst 3 års erfarenhet inom yrket.
Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya situationer och har intresse av att lära dig nya saker.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Lön: Fast
Tillträde 1 maj 2023 eller enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.
Ansökan skickas till:
Klinikchef Edina Mahmic och detta gör du enklast på e-post: edina.mahmic@ptj.se och har du frågor angående ansökan så kan du kontakta oss på 0418-28250
Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV .Vi vill gärna även ha några starka referenser.
Välkommen med din ansökan senast 25 januari dock vänta inte med ansökan då intervjuer kommer att ske löpande

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-05-01
Sista ansökningsdag:
2023-01-25

Information om tjänsten lämnas av

Edina Mahmic

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: edina.mahmic@ptj.se