en bild

Tandsköterska Bromölla

Information om arbetsplatsen

Tandvårdshuset Bromölla är en tandvårdsklinik som är en del av Praktikertjänst.
Här arbetar bland annat tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Välkommen till oss!

Adress:
Kyrkvägen 2, Bromölla

Arbetsuppgifter

Du kommer att assistera tandläkare vid olika behandlingar. Du förväntas kunna arbeta delegerat med röntgen, anestesi, tillverkning av provisorier samt profylaktisk behandling.
I dina arbetsuppgifter, som är varierande, hjälper du till i sterilen samt i viss mån receptionen förutom assistans på rummen.

Du förväntas ha god vana inom diverse protetiska åtgärder och arbetsgångar, det är meriterande om du är van vid implantatoperationer och annan kirurgi.
Det är ett stort plus om du har god datorvana och är tekniskt lösningsorienterad.

Kvalifikationer

1-5 års erfarenhet
Eftergymnasial utbildning
Svenska flytande i tal och skrift

Vi söker dig som har erfarenhet och självförtroende samt viljan att utvecklas inom tandvårdens olika discipliner.

Personliga egenskaper

Du skall vara självgående och inte vara rädd att ta för dig. Då vi lägger stor vikt att behålla en hög trivselfaktor på kliniken är det viktigt att du kan passa in i gruppen och bidra med energi och positivism. Vi lägger därmed stor vikt vid personlighet vid urval.
Löpande urval tillämpas för tjänsten.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-02

Information om tjänsten lämnas av

Haris Salemovic

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: haris.salemovic@ptj.se