en bild

Tandsköterska till Landskrona, fast / långvarig tjänst.

Bild

Information om arbetsplatsen

Kliniken har två stora beh. rum, modern, ljus och ligger mycket centralt. Goda kommunikationer med buss / tåg. Stor gratis-parkering. På kliniken arbetar en tandläkare heltid och en tandhygienist 2 dagar / v. Våran duktiga tandsköterska skall efter 44 år på kliniken pensionera sig till våren och vi söker någon som kan ersätta henne. Klinikens ambition är att alltid erbjuda högkvalitativ tandvård i en lugn och trygg miljö för att skapa långvariga och trevliga relationer. Detta är en arbetsplats som du har möjlighet att stanna länge på och utvecklas med oss. 

 

Arbetsuppgifter.

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter: Huvudsakligen sterilarbete, assistans, tidbokning via telefon, kallelser, inköp samt ett aktivt deltagande i klinikens kvalitetsarbete. Implantat beh. förekommer. Städning och spritning för att minska risken för smittspridning ingår också i de vanliga arbetsuppgifterna. På en mindre klinik får man insyn i det mesta som sker och har fördelen att arbeta med all typer av uppgifter, stora som små. Inskolning i de olika momenten kommer att ske så att den intresserad och motiverade med begränsad erfarenhet skall känna sig trygg. Din arbetsdag börjar 07.15 -17.15 må -to. lunch 13.00-14.00.

  

Kvalifikationer

-Tandsköterske utbildning eller annan utbildning inom vård, administration, IT är önskvärt & meriterande. Intern utbildning kan ske till rätt sökande.

-Flytande svenska i tal och skrift.

-Personliga egenskaper och goda referenser värderas högt.

 

Personliga egenskaper

Du skall ha ett trevligt sätt att bemöta patienter. Omtänksam och engagerad och alltid sätta patienternas bästa i fokus. Serviceinriktad och god samarbetsförmåga förutsätts. Du har förmåga att självständigt ta initiativ, planera och prioritera. Du bör vara öppen för förändringar och villig att medverka i klinikens utvecklingsarbete.

Övrig information

Arbetstiden kan ev. diskuteras. Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan, CV, personlig info. betyg, referenser och löneanspråk.

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (34 tim / v)
Tillträdesdatum:
240318
Sista ansökningsdag:
2024-01-06

Kontakt

Olov Sterner

Ansök

Ansök