en bild

Hej tandsköterska! Kom och jobba med oss i Helsingborg

Bild

Information om arbetsplatsen

Hej och välkommen till Helsingborgstandläkarna. Vi är belägna på Springpostgränden i centrala Helsingborg och är en ljus klinik med högt i tak. Kliniken har 4 behandlingsrum och vi som jobbar här idag är en tandläkare, en tandhygienist, två tandsköterskor och en receptionist.  

Tjänsten passar dig som vill jobba på en mindre mottagning där du har du möjlighet att påverka och att arbeta långsiktigt med våra patienter Vi jobbar tätt samman och det är inga långa tider från idé till förverkligande. Under introduktionen får du möjlighet att lära känna oss och vårt arbetssätt. Vi har härliga patienter som uppskattar vår kompetens och som prioriterar sin munhälsa. 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår assistans av tandläkare, att handha enklare akut-patienter samt att arbeta med profylax på i huvudsak vuxna men även på barn. Vi har ett delegerat arbetssätt där du tar röntgen, lägger infiltrationsanestesi, jobbar med scanning/avtryckstagning samt att utforma provisoriska kronor och broar.

Sedvanliga uppgifter så som sterilarbete, tidbokning, telefon ingår också men vår receptionist löser det mesta av patientadministrationen.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad tandsköterska och du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Att förstå danska och engelska är meriterande då vi har en del dansk- samt engelsktalande patienter.

Personliga egenskaper

Serviceminded –  att leverera tandvård i toppklass. Vi strävar mot att ge patienten en så bra upplevelse som möjligt, från start till slut.

Lösningsorienterad - om/när ett problem uppstår försöker vi se lösningar istället för att stanna vid att konstatera att något är fel

Praktisk – att ha ett effektivt och ändamålsenligt tillvägagångssätt

Övrig information

Arbetstiden är 80% och vi jobbar enligt ett solo group koncept. Besök gärna vår hemsida för att se öppettider och lite information om kliniken: www.helsingborgtandlakarna.se
Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Provanställning tillämpas
Vi ser fram emot din ansökan!

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (80)
Tillträdesdatum:
12-08-2024
Sista ansökningsdag:
2024-07-27

Kontakt

Eddie Moberg

Ansök

Ansök