en bild

Nytänkande och omtänksam tandsköterska, vi söker dig!

Bild

Är du öppen för nya möjligheter och söker en trygg anställning med varierande arbetsuppgifter? Vill du utvecklas och bli en del av ett toppenteam?

Citytandläkarna i Lund är en modern mottagning med sex behandlingsrum där vi arbetar delegerat till viss mån. Vi har en lång tradition inom privat familjetandvård och är en del av Praktikertjänst.

Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Vi har fina och ljusa lokaler och ligger vid Stortorget centralt i Lund med bra kommunikationer.

Här arbetar två tandläkare, tre tandsköterskor och två tandhygienister. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt. För oss är det viktigt att arbeta professionellt och samtidigt ha roligt på jobbet.

 

Vi erbjuder dig:

  • En trygg anställning med fina förmåner
  • En bra introduktion med handledning
  • En mottagning i framkant vad gäller tandvård
  • Delaktighet i mottagningens utveckling
  • Utveckling inom delegerat patientarbete
  • Kompetensutveckling

 

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter som assistans, profylax, steril och implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i receptionen, med patientkontakt samt med kallelser och tidbokning. Tjänsten är på heltid med flexibel arbetstidsförläggning.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska gärna med något års erfarenhet men det är inget krav. God svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Frenda är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper väger tyngst.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är omtänksam och engagerad och alltid sätter patienten först. Du har klinisk förståelse och bra samarbetsförmåga. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och ser behoven. Du är bra på att planera och prioritera och har lätt för att anpassa dig och vara flexibel.

Övrig information

Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka din ansökan redan idag.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-09

Kontakt

Sandra Berggren

Ansök

Ansök